​Подорож на Токівський каскадний водоспад (Нікопольський регіон)

Пропонуємо Вашій увазі один з найбільш мальовничіших маршрутів нашого регіону – подорож до Токівського каскадного водоспаду, який також відомий за назвою водоспад Калнишевського. Його багатовікова історія овіяна козацькими та скіфськими легендами. Водоспад по праву вважають однією з найгарніших місцин Дніпропетровщини. Він був утворений природним шляхом, має протяжність 150 метрів і каскади висотою 1,5 метрів. Також під час туру ми відвідаємо Мальовничий каньйон на річці Кам’янка, місця сили, пам’ятник Запорожцям, пам’ятний знак на місці зимівника останнього кошового отамана Петра Калнишевського та музей-корчму, де нам покажуть історичні артефакти минулого та почастують смачним обідом.

У програму туру входить:

Відвідування: Мальовничого каньйону, оглядового майданчику діючого гранітного кар’єру, пам’ятника Запорожцям, місця сили, місця археологічних розкопок, пам’ятного знаку на місці зимівника Петра Калнишевського, а також екскурсія та фотосесія у музеї-корчі та обід

У вартість входить:

Переїзд комфортабельним автобусом, екскурсійне обслуговування, обід, послуги гіда, страхування

Вартість: 265 грн. (з особи, при розрахунку на групу з 15 чол.)

Тривалість: 6 год.

Інструкція як користуватись картою маршрутів

Натисніть кнопку у лівому верхньому кутку  та зліва окрім переліку туристичних об’єктів оберіть галочкою екскурсію для якої потрібно показати маршрут. 

Photos


Views: 2130