Подорож у минуле: від войовничих скіфів до вільних козаків! (Нікопольський регіон)

Запрошуємо Вас до захопливої мандрівки Нікопольським краєм. Нікопольщина – територія з надзвичайно цікавою історією. Саме тут ще у VII ст. до н. е з’явились войовничі скіфи. Ви побачите справжні скіфські кургани, в одному з яких була знайдена легендарна Пектораль. А пізніш на майстер-класі матимете нагоду створити і свою «смачну» пектораль. Ми відвідаємо могилу непереможного кошового отамана Івана Сірка, з чиїм ім’ям пов’язано чимало легенд та загадок. Дізнаємось ким він був насправді: звичайним запорожцем, великим воїном чи людиною із надзвичайними здібностями? Прогуляємось біля величних круч Дніпра та дізнаємось чому ця місцевість носить назву Панські кручі. Всі бажаючі можуть сфотографуватися у козацьких чи скіфських костюмах. Насичений пригодами день завершиться смачною вечерею під акомпанемент козацького ансамблю «Микитин Ріг»

У програму туру входить:

Екскурсія по історичній Старій частині міста, майстер-клас з розпису пряника (можна забрати з собою як смачний сувенір) екскурсія до нікопольського краєзнавчого музею, відвідування пам'ятника нікопольцю Осипу Шору - прототипу відомого літературного кіногероя Остапа Бендера, пам'ятника Нестору Махно, пам'ятки національного значення - Могила непереможного кошового отамана Чортомлицької Січі - Івана Сірка, зустріч з козаками, посвячення у козаки і берегині. Підйом на вершину скіфського кургану, вечеря у ресторані під акомпанемент ансамблю «Микитин Ріг», фотосесія у національних і скіфських костюмах

У вартість входить:

Переїзд у комфортабельному автобусі, вхідні квитки, вечеря, страхування, майстер-клас, екскурсійне обслуговування

Вартість: 749 грн. (з особи, при розрахунку на групу з 15 чол.)

Тривалість: 8 год.

Інструкція як користуватись картою маршрутів

Натисніть кнопку у лівому верхньому кутку та зліва окрім переліку туристичних об’єктів оберіть галочкою екскурсію для якої потрібно показати маршрут. 

Photos


Views: 1653