Ресторан "Ковчег"

Адреса: вул. Херсонська, 374

Телефон: (0566)638-509; (095)367-70-24

Сторінка у соцмережі: Ресторан "Ковчег" facebook

Запрошуємо Вас провести час в затишному ресторані «Ковчег»!

Тут Вас приємно здивує високий рівень обслуговування, а смак приготованих страв не залишить байдужим навіть вишуканого гурмана. Ми приділяємо особливу увагу обслуговуванню наших відвідувачів, які люблять наш ресторан за те, що тут можна розслабитися, повеселитися великою компанією і приємно провести романтичне побачення. З недавніх пір "Ковчег" самостійно проводить світські тематичні вечірки для еліти р. Нікополя - з успіхом пройшли вечірки "Одеські штучки" і "Карнавальна ніч в "Ковчезі".

Наш ресторан дивним чином поєднує вишукану кухню, основою якої є традиційні рецепти та унікальні страви від шеф кухаря. У місті Нікополь наш ресторан давно став тим місцем, де можна організувати банкет, провести грандіозну вечірку і запросити на обід іноземних гостей. Для будь-якого заходу ми зможемо Вам запропонувати гідний вибір вишуканих напоїв і страв європейської та української кухні.+

Наш ресторан-це прекрасне місце для проведення дозвілля! Ви можете відвідати одне з наших заходів, яке здивує Вас своєю неповторністю і подарує порцію гарного настрою та приємних вражень.

Ресторан «Ковчег» пропонує послуги з організації банкетів, фуршетів, корпоративних вечірок, весіль і ювілеїв.

Photos


Views: 1243