Екскурсія по православним храмам міста Нікополь та до цілющого джерела у с. Борисівка (Нікопольський регіон)

Здавна існує повір’я, що якщо у людини є заповідне бажання чи мрія потрібно помолитися у трьох храмах в один день і прохане втілиться у життя! Запрошуємо і Вас на екскурсію, під час якої Ви зможете у цьому впевнитися. Разом ми відвідаємо усі сакральні пам’ятки міста та матимемо нагоду набрати води у цілющому джерелі, яке відоме вже понад 100 років всій Україні!

У програму туру входить:

Ми відвідаємо: Нікопольський краєзнавчий музей, де зберігається козацька двостороння ікона-Ставротека 1747р., Спасо-Преображенський собор на дзвіниці якого б’ється нікопольський «цір-дзвін», відлитий в 1793 р. на гроші козаків братів-Шиянів, каплицю на місті зруйнованого більшовиками козацького храму, храм на честь ікони "Знамення Пресвятої Богородиці", церкву Іоанна Дамаскіна яка була відкрита в 1854 році і була зруйнована під час Другої світової війни, Хрестовоздвиженський Храм, найстарішу будівлю Нікополя - церкву Різдва Пресвятої Богородиці, церкву Петра і Февронії та цілюще джерело у селі Борисівка.

У вартість входить:

Переїзд комфортабельним автобусом, вхідні квитки, екскурсійне обслуговування, страхування

Вартість: 210 грн. (з особи, при розрахунку на групу з 15 чол.)

Тривалість: 7 годин.

УВАГА! Жінкам при собі мати хустки на голову. Чоловікам бути у штанях (шорти заборонено).

Інструкція як користуватись картою маршрутів

Натисніть кнопку у лівому верхньому кутку та зліва окрім переліку туристичних об’єктів оберіть галочкою екскурсію для якої потрібно показати маршрут. 

Photos


Views: 1997