Тури липня 2021

ГРАФІК ТУРІВ ІЗ НІКОПОЛЯ У ЛИПНІ 2021 р.

від турагенції "7 Січей"

9, 16, 23, 30 липня.

НІКОПОЛЬСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ ВОДОСХОВИЩА - ЗУСТРІЧ ЗАХОДУ СОНЦЯ НА КАЯКАХ!

Ціна: 250 грн.\чол.

Легка прогулянка на каяках - гарний спосіб активно провести свій відпочинок та ближче познайомитися із мальовничими куточками Нікополя!

Вирушаймо разом у драйвову подорож по узбережжю, що стартує від дитячого пляжу до річкового порту. Ви зможете насолодитися красою закату з води, зробите гарні інстаграмні фото із водними пейзажами Нікополя, погодуєте чайок у річпорту, отримаєте незабутні враження!

Заряд позитиву, гарного настрої та чудові фото - гарантовані!

Протяжність: 6 км.

Час: 2 ч.; з 19.30 до 21.00.

У вартість входить: користування каяком, веслами, рятувальними жилетами, гермочохлами, кормління чайок; чай із печивом.

Бронюйте заздалегідь, поки є місця!

17, 24, 31 липня

2 В 1: НА КАЯКАХ ПО НІКОПОЛЬСЬКИМ ПЛАВНЯМ ВЕЛИКОГО ЛУГУ (НОВОПАВЛІВКА, МУСІЇВКА) + ПРОГУЛЯНКА НА ТЕПЛОХОДІ!

Ціна: 290 грн.

Під час водного туру ми відвідаємо залишки плавнів Великого Лугу та разом обстежимо справжній острів, що знаходиться поблизу Нікополя. Сплав на каяках - гарний спосіб активно провести свій відпочинок та більше дізнатися про мальовничі куточки рідного краю.

На локацію виходимо на теплоході - тож цей тур дарує подвійні враження!

Досвід керування каяками не обов’язковий, наш інструктор навчить вас азам і буде супроводжувати під час туру, все буде безпечно!

Тривалість: близько 3 годин. Відстань від старту до фінішу: 9 км.

У вартість входить: трансфер на теплоході від бухти біля дитячого пляжу до мису Новопавлівка і назад, користування каяками, веслами, жилетом, гермочохлом, частування чаєм із печивом.

11 липня.

ЗУСТРІЧАЄМО СВІТАНОК НА КАЯКАХ У НІКОПОЛІ!

Ціна: 190 грн.

Вирушаймо разом у драйвову подорож по узбережжю із зустріччю світанку на Каховському морі. Прогулянка стартує від дитячого пляжу - до річкового порту. Ви зможете насолодитися красою світанку з води, зробите унікальні інстаграмні фото із водними пейзажами Нікополя, погодуєте чайок у річпорту, отримаєте незабутні враження!

Маршрут: від дитячого пляжу до річкового порту.

Протяжність: 6 км. Час: 2 ч.

У вартість входить: користування каяком, веслами, рятувальними жилетами, гермочохлами, кормління чайок; чай із печивом.

Заряд позитиву, гарного настрої та чудові фото гарантовані!

Бронюйте заздалегідь, поки є місця!

25 липня.

2 В 1: ТУР НА КАЯКАХ ПО КАМ’ЯНСЬКО-ДНІПРОВСЬКИМ ПЛАВНЯМ + ПРОГУЛЯНКА НА ТЕПЛОХОДІ!

Ціна: 390 грн.

Під час водного туру ми відвідаємо залишки плавнів Великого Лугу на протилежному березі - у місті Кам’янка-Дніпровська та разом обстежимо сосновий бір Кам’янського лісного масиву. Сплав на каяках вздовж плавнів - гарний спосіб активно провести свій відпочинок та більше дізнатися про мальовничі куточки рідного краю!

На локацію виходимо на теплоході - тож цей тур дарує подвійні враження!

Досвід керування каяками не обов’язковий, наш інструктор навчить вас азам і буде супроводжувати під час туру, все буде безпечно!

Протяжність сплаву: 9 км.

Час: 3 ч. (на каяках) + вихід на локацію на теплоході (Нікополь - Кам’янка-Дніпровська - Нікополь).

В програмі: трансфер на теплоході, водна прогулянка на каяках, барбекю-пікнік з домашнім вином від капітана, вихід на берег із прогулянкою сосновим бором, купання.

10 липня.

ПРОГУЛЯНКА НА ТЕПЛОХОДІ ПО КАХОВСЬКОМУ ВОДОСХОВИЩУ (НІКОПОЛЬ)!

Ціна: 190 грн.

Маршрут: оглядова прогулянка з гідом вздовж Нікополя і не тільки. Ми пройдемо до залишків мосту Нікополь - Кам'янка-Дніпровська, а потім подивимося на улюблене місто по-новому, пройшовши вздовж нього по берегу, і дізнаємося від гіда цікаві факти з історії міста з часів його заснування.

Тривалість: 1,5 год.

11 липня.

ПРОГУЛЯНКА НА ТЕПЛОХОДІ ІЗ НІКОПОЛЯ В ЕНЕРГОДАР!

Ціна: 475 грн.

Вперше! Ми здійснимо подорож до енергетичної столиці України - міста Енергодар, де розташована найбільша у Європі атомна електростанція та найбільша в Україні ТЕС. Проте Енергодар - це не тільки енергетика, а також цікава природа із сосновим бором, залишками плавнів, озерами та новим парком, що був побудований у 2005 році!

В програмі:

-річкова прогулянка на теплоході з Нікополя в Енергодар та назад - відкрийте для себе вид на рідне місто із узбережжя,

-купання,

-прогулянка по екостежці і відпочинок у парку Перемоги Енергодару (чудовий ландшафтний дизайн, фонтани, музей під відкритим небом, озера, соснова та березова роща, набережна, прокат лодок та катамаранів, знайомство із міні-зоопарком, лебедями),

-кормління білок у парку,

-барбекю-пікнік на теплоході (входить у вартість білету).

Приєднуйтесь до нашого унікального маршруту!

16 липня.

ПРОГУЛЯНКА НА ТЕПЛОХОДІ ІЗ НІКОПОЛЯ ДО МАРГАНЦЮ!

Ціна: 500 грн.

Вирушаймо на теплоході до Марганцю! Насолодимось водною прогулянкою із вітерцем, побачимо Нікополь із узбережжя, покуштуємо обід із смачною юшкою у кафе “Причал” та відвідаємо музей під відкритим небом “Мар’ївська верба” разом із гідом Мар’яном Корбутом, що розповість про заснування міста Марганця, плавні і першу Запорозьку Січ - Томаківську (розташовувалася поряд - на однойменному острові)!

До знаменитої Мар'ївської верби приїжджають люди з усієї України. Про її дивовижні властивості ходять легенди, які ви дізнаєтесь під час екскурсії. Це дивовижне старовинне дерево стало своєрідним народним символом Марганця. Вік верби - понад сто років, стовбур в обхваті близько 6 метрів. Верба знаходиться на території залишків Великого Лугу - унікальних річкових плавнів. Крім того, в цьому ж місці ви зможете побачити музей української старовини просто неба. Це облаштований етнографічний куточок з традиційними українськими плетеними тинами і колекція старовинних кам'яних сільськогосподарських предметів. В колекції представлені експонати з різних сіл, вік деяких з них близько 300 років. Прикрашає весь туристичний комплекс картина на камені і величезний панорамний розпис, на фоні якого можна зробити дуже мальовничі фотознімки на пам'ять.

В програмі: річкова прогулянка із Нікополя до Марганцю та назад, повноцінний смачний обід (входить у вартість білету), екскурсія.

17 липня.

РОМАНТИЧНА МУЗИЧНА ПРОГУЛЯНКА НА ТЕПЛОХОДІ ІЗ ЗУСТРІЧЧЮ ЗАКАТУ СОНЦЯ (НІКОПОЛЬ)!

Ціна: 470 грн.

Подаруйте коханій людині романтичну прогулянку по нікопольському узбережжю, з частуванням фруктами і шампанським а також із живою музикою (саксафон). Ви отримаєте незабутні враження та зробите цікаві інстаграмні фото міста на закаті.

У вартість входить: водна прогулянка по узбережжю, жива музика (саксафон), шампанське, фрукти, шоколадні солодощі, купання (за бажанням).

18 липня.

ВОДНА ПРОГУЛЯНКА НА ТЕПЛОХОДІ З НІКОПОЛЯ ДО ПАНСКИХ КРУЧ!

Ціна: 455 грн.

Запрошуємо у подорож на теплоході до легендарних і живописних Панських круч!

Багатими на різноманітні містичні легенди є місця, які відомі як «Панські кручі». Це мальовничий урвистий берег висотою 25-30 метрів. Місце пристані давньогрецьких кораблів з товарами для скіфів. Тут вели свої дослідження етнограф та письменник Олександр Афанасьєв-Чужбинський, історики Микола Костомаров, Дмитро Яворницький. А ось Ілля Репін та Валентин Сєров збирали тут матеріали для майбутньої картини «Запорожці пишуть листа турецькому султану». Згідно з розповідей місцевих жителів через Панські кручі проходила мандрівка Тараса Григоровича Шевченка Нікопольським краєм!

Ви зробите чудові фото на фоні наших Панських круч, що також називають Дніпровими горами.

В програмі: прогулянка від Нікополя до Капулівки та назад, екскурс в історію Панських круч і Скіфського городища від нашого гіда, барбекю-пікнік, домашнє вино від капітана, купання.

11 Липня

ВИРУШАЄМО З НІКОПОЛЯ ДО ЗАПОРІЖЖЯ НА УНІКАЛЬНЕ СВЯТО “РУСАЛЬНІ ВЕЧОРНИЦІ”!

Ціна - 450 грн.

Автобусна екскурсія в місто козацтва Запоріжжя з Нікополя.

Вперше у Запоріжжі незабутнє сімейне свято “Русальні вечорниці”, що пройде в Кінному театрі на о. Хортиця. Саме цього дня 11 липня українські русалки відзначали свої особливі “вечорниці” й це завжди оберталося незабутнім видовищем.

Ви поринете у давні обряди - весільні, купальські, русальні. Кожен відвідувач зможе стати учасником інтерактивного святкування та долучитися до оригінальних майстер-класів від найкращих народних майстрів!

На Вас чекає:

- Виступ наукового пошуково-дослідницького фольклористичного гурту “Заграйярочка” (Донецька обл).

- Степова пісенна автентика від творчої лабораторії степового розспіву “Євшан зілля”.

- Танці та наддніпрянський спів від ансамблю народної пісні і побутового танцю “Громниця” (м.Київ).

- Автентичний пісенний спів під супровід дощовиці від виконавиці з унікальним голосом та неповторною манерою виконання Наталії Алгаєвої (м. Одеса).

Особливий подарунок гостям майстер-клас від художниці-оксамитянки Інни Алещенко.

А також різноманітні народні забави та ігрища, запальні танці, майстер-класи з плетіння обрядових віночків, виготовлення гончарних виробів.

Родзинка свята - майстер клас з приготування справжнього козацького кулешу та старовинних страв: “затірки” й “холодника”. Всі страви готують у польових та домашніх умовах. Козаки навчать готувати призабуті страви і Вас.

У театрі працює бар з прохолодними напоями, власна кухня.

Початок вечорниць о 17:00, закінчення о 21:00.

У вартість входить: переїзд на комфортабельному транспорті, страхування, вхідні квитки на вечорниці, супроводження групи менеджером турагенції «7 Січей».

У вартість не входить: харчування, особисті витрати.

18, 25, 31 липня

ПРОГУЛЯНКА НА ЯХТІ ПО КАХОВСЬКОМУ ВОДОСХОВИЩУ (НІКОПОЛЬ)!

Цей релакс-тур - чудова можливість вирушити у подорож по мальовничій акваторії нашого т.з. Каховського моря. Безкрайня величність просторів і прихована у глибинах історія приваблює туристів, романтиків та художників.

Запрошуємо і Вас поринути у морську подорож, під час якої ми дізнаємось які таємниці приховані під товщею води, скільки Запорозьких Січей було затоплено під час будівництва водосховища, насолодимось панорамою міста Нікополя з води та відчуємо нестримний подих вітру, який можна зустріти тільки під час ходіння під парусом!

Вартість квитка при групі туристів в кількості 6-7 чоловік: 260 грн./людина.

Ви можете заздалегідь замовити доставку їжі на яхту у нашого партнера www.nikopol.mixfood.ua MixFood Никополь - служба доставки еды и продуктов

17-18 липня

ЕКСКУРСІЯ ІЗ НІКОПОЛЯ ДО МІСТА ІДЕЙ - ВІННИЦІ!

ЦІНА: 2450 грн. дорослий білет, 2360 грн. дитячий білет.

Місто Вінниця – центр Поділля, з населенням майже 400 тис. мешканців. Крім того це одне з найбільш озеленених міст України, туристичне місто-парк.

Чотири рази Вінниця визнавалася найкомфортнішим містом України! Історія міста, його становлення та розвиток невід’ємні від історії українського народу, адже воно була столицею Української Народної Республіки. Тож запрошуємо в подорож вулицями та скверами красуні Вінниці, що називає себе нині Містом Ідей!

В програмі:

-Національний музей-садиба і аптека М.І Пирогова, церква-некрополь, де покоїться бальзамоване тіло Пирогова. У садибі впродовж останніх двадцяти років (1861-1881) жив і працював видатний вчений, геніальний хірург, анатом, творець воєнно-польової хірургії, засновник Товариства Червоного Хреста, прекрасний педагог і громадський діяч Микола Іванович Пирогов. До складу цього музею входять: будинок, в якому жив М.І Пирогов, і де розміщена цікава експозиція про його життя та діяльність; музей-аптека з інтер'єрами приймальні та операційної М. І. Пирогов; церква-некрополь, де покоїться набальзамоване тіло ученого; меморіальний парк, в якому збереглися дерева, посаджені М.І. Пироговим.

-Оглядова екскурсія містом.

-Екскурсія підземеллями храму Діви Марії Ангельської. Монастир францисканців-капуцинів був зведений у 1745-1760 роках. Підземелля монастиря ділиться на дві частини: крипти під храмом і монастирських підземель. Крипти під храмом призначалися для поховань монахів і визначних жителів міста. Натомість у монастирських підвалах зберігалися вирощені в монастирському саду плоди, виготовлений на пасіках мед та пиво, яке варилося для виготовлення пивного супу, що роздавався бідним і хворим, особливо під час епідемій.

-Головний туроб’єкт Вінниці - лазерне шоу - світломузичний фонтан «Рошен» на Південному Бузі. Наразі фрнтан найбільший серед плавучих у Європі. Вдень струмені води створюють ефект гармонії та спокою, а ввечері на фонтані у Вінниці розпочинається грандіозне шоу: перед масштабною глядацькою залою на гігантському водному полотні просто неба демонструються різні мультимедійні шедеври. Поєднання класичної музики, танцювальних постановок та яскравих сюжетів вабить помилуватися дійством і робить водограй символом Міста ідей.

У вартість туру входить: проїзд по всьому маршруту, страховка, екскурсії по програмі туру , всі вхідні квитки згідно з програмою, проживання 1 ніч (2х, 3х місні номера зі зручностями), харчування (1 сніданок 18.07), супровід групи на всьому шляху представником турагенції "7 Січей."

До вартості туру не входить: додаткове харчування, особисті витрати.

Тур вважається заброньованим за попередньою передплати 50% вартості туру.

Бронюйте, будь ласка, заздалегідь!

24 Липня

НЕЗАБУТНЯ ПОДОРОЖ НА КІНБУРНСЬКУ КОСУ ТА РОЖЕВІ ОЗЕРА ІЗ НІКОПОЛЯ!

Ціна – 1515 грн.

Кінбурнська коса - це незабутнє місце стає все більш популярним серед поціновувачів неперевершеної природи. Тільки тут поєднання незайманої природи степу та безлюдні кілометрові пляжі із прозорою водою і білосніжним піском створюють незабутні емоції від морського відпочинку.

Кінбурн допомагає відчути себе частиною природи, оздоровитись душею і тілом та набратись енергії для чудового початку літа! Тутешні місця зберігають багато таємниць древніх цивілізацій, що населяли півострів. Унікальність коси в тому, що з одного боку вона омивається прісними водами Дніпра, а з іншого - солоними водами Чорного моря.

Кінбурнську косу називають «аптекою під відкритим небом». На просторих лугах росте величезна кількість цілющих трав. Одним з місцевих чудес природи вважається Волижин ліс, в якому ростуть білі гриби, а серед багаторічних сосен, за словами місцевих жителів, знайшли собі притулок зграї справжніх вовків.

Увагу привертають і «марсіанські» водойми-ропи рожевого кольору — готовий фон для атмосферних знімків в Instagram. Кількість солоних і прісноводних озер на Кінбурнській косі сьогодні налічує близько 150 штук.

В вартість білету входить комфортабельний мікроавтобус, екскурсійний супровід, сафарі Кінбурнською косою (оренда ГАЗу – машини , яка здатна пересуватися косою), вхідні квітки до НПП «Бузький Гард», екскурсія рожевими озерами, соляними промислами, реліктовою рощею та морем.

Обід на косі (юшка, риба, картопля, салат, домашній хліб, настоянка, вода.мін.) - за додаткову плату (200 грн/людина) замовляється заздалегідь, оплата в офісі турагенства «7 Січей».

Виїзд з Нікополя орієнтовно: 4:00.

Приїзд до Нікополя орієнтовно: 24:00.

25 липня

ВИРУШАЄМО ДО ТОКІВСЬКОГО ВОДОСПАДУ ЗБИРАТИ ДУХМ’ЯНИЙ ЧЕБРЕЦЬ, ДИХАТИ ЧИСТИМ ЛІТНІМ ПОВІТРЯМ ТА АРОМАТАМИ СТЕПОВИХ ТРАВ!

Ціна - 370 грн.

В програмі: милування пейзажами мальовничого каньйону річки Кам’янка, відвідування «місць сили», археологічних розкопок та козацьких зимівників, панорама затопленого кар’єру «Голубе озеро», прогулянка (та купання за бажанням) у Токівському водоспаді, фото, українській обід у Музеї-корчмі.

У вартість входить: переїзд на комфортабельному транспорті, екскурсійне обслуговування, страхування, обід у Музеї-корчмі, супроводження групи менеджером турагенції «7 Січей».

31 липня

ЕКСКУРСІЯ СТАРИМ МІСТОМ + ВІДВІДИНИ ДВОХ КУПЕЦЬКИХ ПІДЗЕМЕЛЛM + МК З ВИГОТОВЛЕННЯ ДЕРЕВ’ЯНОГО СУВЕНІРУ В РЕМІСНИЧІЙ МАЙСТЕРНІ (сувенір у подарунок)

Ціна - 190 грн.

Найбільш містична і таємнича екскурсія міста. Невідомі і закриті для відвідування раніше підземелля Старої частини Нікополя відкриють для нас свої двері. Під час екскурсії ми здійснимо подорож на сотню років назад у минуле. Наш гід познайомить Вас з таємницями купецьких підземель, які були багато років приховані під товщею землі. Також Ви дізнаєтесь історію найцікавіших куточків Старої частини і особливості побуту нікопольців в 17-20 столітті. Також ми відвідаємо ремісничу майстерню де Ви візьмете участь в майстер класі з виготовлення виробу з деревини.

1 Серпня

ЕКСКУРСІЯ ІЗ НІКОПОЛЯ ДО БІОСФЕРНОГО ЗАПОВІДНИКА «АСКАНІЯ-НОВА»!

ЦІНА - 570 грн.\дитячий, 600 грн.\дорослий.

Біосферний заповідник Асканія-Нова - один з найвідоміших національних заповідників в Європі, розташований в Україні. Це єдине місце на європейській території, де типчако-ковиловий степ ніколи не переживав на собі вплив людини. На території заповідника створено зоопарк, в якому зібрані звірі і птахи з усього світу. Крім зоопарку заповідник «Асканія-Нова» приваблює туристів і просто бажаючих приємно провести час людей величезним ботанічним парком з штучними озерами і ставками. Дуже цікаво та інстаграмно!

Бронюйте заздалегідь, будь ласка!

Турагенція “7 Січей”, м. Нікополь.

(066) 281 40 75 або (095) 247 18 66.

Пр. Трубників, 11А, оф.100, Anex Tour, 1 поверх (район ЦУМу, в будівлі Альфа-Банку).

Додавайтесь до нашої Viber-групи:

https://bit.ly/3hgDeTw

Ми в Інстаграмі:

www.instagram.com/7sichey

Ми у Фейсбуці: 

www.facebook.com/7sich

Views: 425